SceneMesterbrev Århundredets Rose

Gulv-modelen: Er det vi selv medbringer, til at opføre en forestilling i lokaler uden teatertekniske installationer.

Det forudsættes dog at der stilles 4 ølkasser el. lign. (helst tomme :-) til rådighed, for opbygning af scenepodiet, samt 3x16 ampere strøm (komfur-stikkontakt) til lys og lyd. Samt en stige med 10 trin el. mere til at focusere lyset med.

Scenens inddækning er opbygget af 4 stativer med vandrette rør imellem, til ophængning af en sort stof. Nedenstående tegning er maksimum størrelse, siderne vil selvfølgelig kunne vinkle, så bredden bliver mindre, hvis rummet er smallere. Og højden kan ligeledes mindskes.

Publikum placeres i så stor afstand fra scenen, at det ikke er muligt at bruge scenepodiet som "fodhviler" !!

I nærheden af kontakter for salsbelysning, og med udsyn over scenen, stilles et bord med plads til en bærbar computer og et manuskript til rådighed. Og en stol også :-)

Derudover har vi brug for et rum, helst med adgang bag om scenen, hvor omklædning og sminkning kan foregå uforstyrret under renlige og opvarmede forhold, inc. adgang til toilet med håndklæde. Det er måske lidt mærkeligt at poientere dette, men erfaringerne nødvendigør det.........

Vi regner med at starte opstilling 3 timer før forestillingen, men hvis aflæsningen af vores StationCar, skal foregå af lange gange, mange trapper, el. andre tidskrævende forhold, er det ønskeligt at starte i god tid. Til dette har vi brug for mindst en voksen ædruelig person, helst med kendskab til lokaliteten ( El-sikringstavle osv. ), der kan forestå transporten af teknisk udstyr (ca. 400kg i alt) fra bilen til spillestedet. Og ligeledes bringe det tilbage i bilen umiddelbart efter forestillingen, det tager under 1 time.

I det vi glæder os til at spille for jer, sender vi de venligste hilsner.
Simon Rosenbaum Produktion v/
Pia Rosenbaum Tlf: 44958710
Kenneth Kreutzfeldt Tlf: 40882426

gulvmodel.jpg (39253 bytes)